Dejting – Så hittar du en dejt för ikväll 2020!


Dejtingsidor bäst i test 2020

Dejting är nog egentligen mer ett amerikanskt fenomen från början som med Internets intåg vuxit sig allt större i Sverige. Dejting är ju ursprungligt ett engelskt ord. Idag sägs det finnas runt 1 miljon singlar i Sverige som registrerat sig på dejtingsajter. Så vill man hitta kärlek så är dejtingsidor och dejting-appar ingen dåligt idé alltså. Här på Gratis Dejting samlar vi dejtingsajter och dejting-appar som erbjuder gratis dejting och sedan sorterar vi dessa efter vilka besökare innan dig valt. Om du funderar på att börja dejta på nätet så är vårt råd att alltid vara försiktig! Och de även med valet av dejtingsidor.

Så ändrar vi världens ensammaste befolkning med dejting

Detta kan nog till stor del ha och göra med att vi har ett väldigt många Internet användare i Sverige och så sägs samtidigt ha världens ensammaste befolkning.

Gratis dejting för att förhindra ensamhet

För Sverige är det land i världen som har flest singelhushåll. Ca 40% av alla hushåll är nämligen singelhushåll. Går man dessutom till våran huvudstad så är hela 60% singelhushåll. En otroligt hög siffra alltså. Detta gör även Stockholm den den singeltätaste huvudstaden i världen. Det borde ju egentligen öka chansen för en singel att hitta någon att leva med?