Gratis dejting Testa gratis!
1. eDarling Testa gratis här!
2. Match Testa gratis här!
3. Be2 Testa gratis här!

Dejting för otrogna

Dejting för otrogna är något som kommit upp väldigt mycket i media dom senaste månaderna. Vi tycker det är vidrigt och har självklart valt att inte ha med några av dessa sajter på vår sida. Du hittar bara ”vanliga” sajter hos oss.

Dejting för gifta och upptagna som vill vara otrogna

Senast i nyhetsmorgon i morse där det pratades om att så många som 50 procent av svenskarna som har en relation har varit otrogna. Och där fördelningen mellan män och kvinnor som är otrogna är runt 50 / 50. Anledningen till att det pratas mycket om det här i media på sistone är att det kommit många nya dejtingsajter till Sverige som helt enkelt erbjuder dejting för otrogna. Och tydligen hade ca 60000 svenskar registrerat sig på sådana sajter. Där kan man alltså fylla i om man är gift och söker en dejt, om man har någon annan form av relation och söker en dejt eller om man är singel och helt enkelt söker någon som har en relation. Kritiken mot sajten har varit stenhård men ändå verkar det finns folk som lockas av det här så medlemsantalet på sajten ökar för varje dag som går.

dejting för otrogna

Gratis dejting

Vårt mål är att lista gratis dejting men vi har ändå som krav att vi ska kunna stå för innehållet på sajterna också. Därför väljer vi att inte ha med några sajter för otrogna överhuvudtaget eftersom vi tycker det är vidrigt.

2 reaktion på “Dejting för otrogna

  1. Sara

    Ja vad ska man säga? Väldigt tråkiga siffror men tittar jag bara på min omgivning bland kompisar och på jobbet så är folk tyvärr otrogna.

  2. Elin

    Jag tycker det inte alls är konstigt att folk är otrogna, har man hunnit skaffat barn och levt med varandra i många många år så är det klart att förhållandet kan börja gå trögt och till slut kanske inte sexet i förhållandet tillfredsställer en tillräckligt. Då kan kanske en ”affär” vid sidan av rädda förhållandet?

Kommentarer inaktiverade.