Gratis dejting Testa gratis!
1. Match (Testvinnare 2019!) Testa gratis här!
2. Be2 Testa gratis här!

Dejting appar – Bäst i test av svenska Dejting appar 2019!

Dejting appar har dom flesta dejtingsidorna och här kan du se omdöme och betyg på dessa i vårt stora bäst i test.

Bästa dejting apparna just nu

Att dejta i mobilen i någon av dejtingsajternas appar är väldigt populärt just nu. Förmodligen mycket för att Facebook, Twitter, Instagram och liknade har lärt oss använda mobilen på ett sånt sätt. Steget till en app gjord av en dejtingsajt blir alltså inte så lång. Dock är många appar precis som andra stora sociala nätverk något begränsade. Vi kommer satsa stenhårt på att skriva mer om bra dejtingappar från och med nu även om vi tror att alla dejtingsidor måste ha en vanlig sajt också för att allt ska fungera optimalt. Det är fortfarande svårt att fixa allt i mobilen.

Dejting i mobilen

Dejting i mobilen blir allt mer populärt och vi tror att ingen dejtingsajt kommer klara sig utan en bra app i framtiden. Därför tänker vi guide er genom olika appar här. Vi tror dock att samliga kommer behöva både en riktig sajt och en app. Precis som Facebook, Instagram, Twitter och så vidare. Där helt enkelt vissa funktioner alltid kommer vara bäst i stor skärm på en ”riktig” dator. Men hur som helst så kommer vi börja fokusera mer på bra dejtingappar nu när vi snart kommer byta plattform och fixa till allt här Gratis dejting eu. Ovan hittar du länkar som erbjuder dig att prova dem helt gratis.

Jämför dejting-appar just nu

Dessutom kommer nog fler och fler operativsystem ha appar som funkar på alla enheter och därför kommer kommer det vara extra viktigt för oss att lyfta fram detta och jämföra dessa i framtiden. I listan vi har i skrivande stund så har du dejtingappar hos eDarling, Spray date och Match.com. Du registerar dig via länkarna som vanligt. Sen laddar du hem deras appar via app store eller google play beroende på vad du har för mobil. Sen loggar du bara in som vanlig i appen och börjar dejta. Vill du läsa mer om gratis dejting i mobilen kan du se vårt inlägg Gratis dejting i mobilen.